Το Εστιατόριο

Καλώς ήρθατε στη χωριάτικη ταβέρνα Φλώρα!
Σας καλωσορίζουμε σε ένα ξεχωριστό χώρο που θα σας κάνει να νιώσετε την οικογενειακή και φιλόξενη μας ατμόσφαιρα, ιδανική για να απολαύσετε την εξαιρετική κουζίνα μας. H χωριάτικη ταβέρνα " Φλώρα " βρίσκεται στο δήμο Αφάντου στην εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου στο 19 Χλμ, Χτίστηκε στις αρχές του 1978 από τον Αντώνη και την Φλώρα. Το 2006 ανακαινίστηκε πλήρως από το γιο τους Μιχάλη και την γυναίκα του Εμμανουέλλα με πολύ μεράκι για να συνεχίσουν την παράδοση με ότι πιο αγνό παράγει ο τόπος μας.

Με την εμπειρία των 35 χρονών και με εφόδια τη γνώση και την αγάπη μας για την Ροδίτικη παραδοσιακή κουζίνα προσφέρουμε γευστικούς ντόπιους μεζέδες, ξεκινώντας από τα κλασσικά πιάτα μέχρι και τις σπεσιαλιτέ μας. Επιθυμία μας είναι να συνεισφέρουμε σε μια υγιεινή διατροφή χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ανατρέξαμε στις συνταγές των γιαγιάδων μας αντλώντας τις υγιεινές συνήθειες του παρελθόντος βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της τοπικής διατροφικής κουλτούρας.

Οι συνταγές μας βασίζονται σε αγνά παραδοσιακά υλικά όπως το ελαιόλαδο, τα ντόπια αιγοπρόβατα ελεύθερης βοσκής και την ποικιλία βιολογικών κηπευτικών που παράγουμε αλλά και πολύ προσεγμένα αγοράζουμε. Όλα αυτά συνθέτουν μια πανδαισία γεύσεων που όποιος τα δοκιμάσει θα τα θυμάται για πάντα.

Ένα μικρό δείγμα από το μενού μας είναι η μεγάλη ποικιλία των κρεάτων που ψήνονται στα κάρβουνα , τα μαγειρευτά του ξυλόφουρνου μας, οι σαλάτες, τα ορεκτικά, το χωριάτικο ζυμωτό ψωμί, αλλά και τα …απίθανα γλυκά μας!

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε τον τοπικό οίνο Ρόδου, από Ροδίτικες καλλιέργειες.

Η αίθουσα μας προσφέρεται για το γάμο τη βάφτιση τη συνεστίαση και για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, σε πολύ προσιτές τιμές.

Οργανώνουμε την κάθε εκδήλωση σας με κέφι και μεράκι για να σας μείνει αξέχαστη η κάθε ξεχωριστή στιγμή σας!

Διαθέτουμε άνετο πάρκιγκ.

Επισκεφτείτε την χωριάτικη ταβέρνα Φλώρα και δοκιμάστε τις παραδοσιακές μας γεύσεις σε ένα απολαυστικό γεύμα!